Kalendář akcí VŠCHT Praha
<
>
27.5.2017 (so)


8:20 - 17:00Seminář Bezpečná výživa se zaměřením "Chuť a vůně potravin"     
  • Vůně a chuť koření
  • Současné trendy v léčbě obezity
  • Mléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostí
  • Barviva v potravinách
  • Změny vonných a chuťových látek při zpracování potravin
  • Glutamát sodný – potřebný nebo škodlivý?
  • Procesní aromata (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“)
  • Energetická a nízkoenergetická sladidla

přednáší: Doc. Dr. Ing. Marek Doležal, Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ing. Zdeněk Jelínek, RNDr. Radomír Molín, Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc., Ing. Pavel Vybíral
odborní garanti kurzu: Prof. Ing. Jana Hajšlová,…




Odebírat kalendář      O Kalendáři      Copyright © 2013 Vysoká škola chemicko technologická.      Vytvořilo a provozuje Výpočetní centrum.      Editor webu